My Status Now

offline
pliz komen ;D





Thursday, May 13, 2010

Perhatian! Perhatian! :)

seperti mana yang Hana jelaskan dalam last entry, Endless 25, Hana akan hentikan siaran Endless Love buat sementara waktu ni. hajatnya, Hana nak siapkan dan nak cuba hantar pada mana2 publisher. kalau ditolak, :) Hana akan terus siarkan kat blog, kay? jadi, Hana dah drafkan balik dari Endless Love 9-25. so sorry...



8 salam untukku:

kumako said...

it's ok hana.. harap2 ada org yg amik..klu hana nak bley try faizal yusup...laman blog org uh at moon nye blog..bawah sekali..btw..

Kaseh Esmiralda said...

HWAITING!!

miss aina/miss afin said...

miss akan tunggu...harap2 ada publisher terima citer endless love sebb best sangat2....ganbate!!

NICK IRFAN said...

bru cdg nk baca xde plak? hehe ape2pun smoga berjaya! :)

akira_bita said...

tol kata kumako tu hana, kira pun igt nak hantar pd encik faizal yusup... nak try luck...

tp kira sgt22222 harap ada org trima cter hana, sebab best2222 sgt!!!
kira akan doakn cte hana akan dtrima.. insyaallah!!!

chaiyok22!!!

Hana Kimi said...

to kumako> tengss for de info :)

kaseh> gamsahamnida :)

miss aina> gambantte for me too xD

nick irfan> ehe. tengss

akira> hana pon doakan kira berjaya jugak ;) sama2 kita usaha, kay?
insya-Allah, kalu ada rezeki, sama2 dterima
tengs byk2

NICK IRFAN said...

eh! dh hntr kt mne2 syarikat x? buat novel cte awk msti best ni...

NICK IRFAN said...

tabik la kt awk! cte2 smua best2! x sabar raasanya nk tunggu cte2 awk di buat buku... hehe

Endless Love Theme Song With Subs

Endless Love

Endless Love
Park Ji Hoon + Song Eun Hee

Endless Love

Endless Love
Silent love opens my heart

Fave Blogs